Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mjölby

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mjölby zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mjölby mini-gids

Autoverhuur Mjölby
Autohuur Mjölby

Mjölby is een klein stadje met 12.000 inwoners, gelegen in Östergötland – tussen de veel grotere stad Linköping (34 km verder naar het oosten) en het Vättern-meer (33 km verder naar het westen).

In de gebieden rond de stad zijn er tal van historische overblijfselen, die ook behoren tot Mjölby meest bezochte attracties. Dit omvat de twee grote gebieden met graven uit de ijzertijd – Kungshöga gravfält en Solberga gravfält.   Anders zijn er veel overlevenden runenstenen uit de Viking periode binnen een straal van 1 miljoen van het centrum.

19 km noordwesten van Mjölby – in de naburige stad Vadstena – is een van de grootste toeristische attracties in dit deel van Zweden : Vadstena Kloster.Het werd opgericht in 1346 door de meeste bekende recente weekend in Zweden – de Heliga Birgitta. In 1386 werd het gebruikt als de zetel van het nieuw gevormde Birgittinerordenen. Elk jaar komen er bedevaarten hier met deelnemers uit vele landen.

Anders is het prachtige landschap rond Mjölby – en een beetje ten noordwesten van het centrum, recreatiegebied Skogssjöbadet – dat is een zeer populaire bestemming.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Linköping City Airport, gelegen ca. 30 km ten westen van Mjölby.