Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Norrköping

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Norrköping zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Norrköping mini-gids

Autoverhuur Norrköping
Autohuur Norrköping – Foto: © Thuresson

Norrköping, die ongeveer. 85.000 inwoners, gelegen in Östergötland – 160 km ten zuidwesten van Stockholm. Het is gelegen op de kop van de fjord Bråviken (een zijarm van de Oostzee), waar de rivier Motala Ström heeft zijn uitlaat.

Norrköping heeft de status van stad sinds 1384, maar had zijn echte hoogtijdagen voor later – in het bijzonder, in de jaren 1600. Het was vooral de ondernemende, Waalse ijzerfabrieken en industriële ondernemer Louis De Geer (1587-1652) hier gevestigd. Een standbeeld van hem staat op de Oude Markt – en een van de belangrijkste stad van de culturele instituten zijn naar hem vernoemd: Louis De Geer & Kongresshus Concert (1994). Dit vinden we in de buurt van de andere zogenaamde “industriële landschap” waarin de gebouwen van het voormalige Holmen karton wordt gebruikt is gerestaureerd en is nu bezig voordeel voor zichzelf als “Campus Norrköping (een tak van de Universiteit van Linköping).

Er zijn vele mooie grote gebouw in Norrköping, zoals in de periode Geers eigenlijk was de tweede grootste stad van Zweden. Sommige van deze heeft ook belangrijke culturele functies. Dit omvat de Norrköping Art Museum in Drottninggatan (de hoofdstraat) en de unieke “Strykjärnet” dat te vinden is in Motala Ström en huisvesting Arbetets Museum.

Anders, de volgende attracties zijn onder andere: de exotische plant “Cactus Plant No” in de Karl Johans centrale park, recreatiegebied Hällristningsmuseet in de hel stad Lund (een beetje ten oosten van het centrum) en de kasteelruïne Johannisborg (ten noorden van Motala Ström).

Luchthaven Norrköping (Kungsängen flygplats) ligt op 3 km ten oosten van het centrum.