Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Örebro

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Örebro zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Örebro mini-gids

Autoverhuur Örebro

Autohuur Örebro

Örebro (ca. 100.000 inwoners) is gelegen in het landschap Närke, ongeveer halverwege tussen Stockholm en de grens met Noorwegen – de rivier uitmondt in de Svartån meer Hjälmaren.De stad is het administratieve centrum van Örebro County.

Örebro is een oude stad, daterend uit de jaren na 1200. Zij groeide op rond een middeleeuws kasteel op een eiland in Svartån. Het kasteel werd gebouwd rond 1600 in een kasteel in Renaissance stijl, die vandaag de dag is vooral Örebro toeristische attractie.

Andere architecturale attracties is de St. Nicolaaskerk (1200-/1300-tallet), Nicolai församlingshem (waar de oudste delen zijn uit de jaren 1300), Arbetshuset (1740) huis en elke Centralpalatset eeuwse art nouveau (1912-1913).

Örebro is ook bekend om zijn vele grote winkelcentra – met inbegrip van Complete Assen, Kramáre, Träffpunkt en Oscar C, die allemaal in de stad – en Marie Berg Galleria ca. 9 km ten zuiden van de stad.

De luchthaven is Örebro Airport is ca. 12 km ten westen van het centrum.

Nederlands