Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Örnsköldsvik

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Örnsköldsvik zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Örnsköldsvik mini-gids

Autoverhuur Örnsköldsvik

Autohuur Örnsköldsvik

Örnsköldsvik is een havenstad met prachtige eilanden in de Botnische Golf, met name in Västernorrlands län. Het heeft ca. 29.000 inwoners, een stad en werd ook pas in 1894. Het is echter gevonden archeologische aanwijzingen dat de mensen hier leefden al in de Bronstijd.

Örnsköldsvik staat bekend als een idrettsby – en meest beroemde ijs van Zweden hockey, Modo Hockey heeft zijn basis hier. Ze spelen hun thuiswedstrijden in het nieuwe Fjellräven Center gelegen in het centrum havengebied, die ook het evenement locatie voor grote concerten en andere culturele evenementen.

De meeste van Örnsköldsvik hebben enkele verbinding met sport – voornamelijk om verschillende vormen van wintersport. Het is een grote overdekte hal Skyttis geschikt voor zowel floorball als curling. Bovendien is de outdoor faciliteiten hier zijn onder andere in de vorm van prachtige ski-pistes in de winter.   Anders Skyttis arena voor de grote massa Örnexpo, die ieder voorjaar wordt gehouden, en waar een aantal bekende artiesten uit te voeren.   Bovendien, de stad heeft een grote hellingen voor ski-springen en alpine skiën.

De regionale luchthaven Örnsköldsvik flygplats, ligt 25 km ten noorden van Centrum – regelmatig routes naar Stockholm (Arlanda) en Kiruna.

Nederlands