Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Oskarshamn

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Oskarshamn zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Oskarshamn mini-gids

Autoverhuur Oskarshamn
Autohuur Oskarshamn – Foto: © Anchor2009

Oskarshamn, waar ca. heeft. 26.000 inwoners, gelegen in Kalmar, Småland platteland – met name door Kalmarsund in Zweden, die kust van het vasteland scheidt op het zuid-Zweedse van het eiland Öland.De stad, oorspronkelijk genaamd Döderhultsvik, werd gecharterd in 1856, maar had daar de 1646 had de status van “Köping.

Oskarshamn is een belangrijke haven, en er zijn veerboten van hier naar Visby op Gotland het hele jaar door. In de zomer is er ook ferry routes naar Byxelkrok op Öland en op het populaire eiland Blue Jungfrun noordelijke Kalmar Sund. Het hele eiland heeft de status van Nationaal Park.

Een van de meest bezochte attracties, het Museum voor het onderscheidend treskulptøren “Döderhultarn” (Axel Robert Petersson, 1,868 tot 1,925 duizend) – Dödarhultarmuseet. In hetzelfde gebouw zijn ook Sjöfartsmuseum Oskarshamn. Bovendien zijn er vele toeristen die zou stoppen in de fabriek uitlaat van het bekende Lily Stearinfabrik Holms, die licht werpen in Oskarshamn sinds 1839. Een wandeling in het schilderachtige oude stad – gebieden “Antwoord” en “Fnyket” – is ook een aanrader.

Oskarshamn flygplats is een regionale luchthaven 12 km ten noorden van het centrum – dat heeft met betrekking tot regelmatige vluchten van Stockholm (Arlanda).