Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Södertälje

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Södertälje zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Södertälje mini-gids

Autoverhuur Södertälje
Autohuur Södertälje – Foto: © Anita Wahlund

Södertälje, die ongeveer. 68.000 inwoners, gelegen in het landschap Södermanland (Sörmland) – meer specifiek in Stockholm County, 36 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad. Södertälje heeft de status van stad sinds ca. 1380, maar reeds de 600-eeuw, een centrum hier.

Er zijn verschillende interessante musea in Södtertälje – met inbegrip van Marcus Wallenberg Hall, die een voertuig museum.   Er zijn veel auto’s in dit museum (særøig merk Scania), maar met inbegrip igså sommige oudere treinstellen.

Op Torekällberget, aan de rand van de stad, vinden we Torekällbergets Museum en Museum Södertälje. Hier is opgebouwd een historische stedelijke omgeving met gebouwen uit 1700 – 0g de jaren 1800, die hier verplaatst van de stad voor een herontwikkeling er in de jaren 1960. Bovendien is er een gebied van Torekällberget genaamd “land” waar u een inzicht te krijgen in de landbouw in Södermanland in vroeger tijden.

Op Torekällberget is ook de oude molen “Väderkvarnen” dat is een bekende landmark van de stad.

Dichtstbijzijnde grote oude internationale vliegveld van Stockholm lufyhavn – Bromma – ligt ongeveer 36 km ten noordoosten van Södertälje.