Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Uppsala

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Uppsala zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Uppsala mini-gids

Autoverhuur Uppsala
Autohuur Uppsala

Uppsala, die ligt op ca.. 70 km ten noorden van Stockholm, het administratieve centrum van Uppsala län.De stad heeft ongeveer 130.000 inwoners – en daarmee van Zweden 4 grootste stad. Het is ook een van de belangrijkste universiteit van het land steden.

Universiteit van Uppsala werd al in 1477 – als de eerste universiteit in Scandinavië. De oudste campus gebouwen – Gustavianum (opgenomen in 1622) – bevat nu een spannend en rijk museum, en wordt beschouwd als een van de belangrijkste attracties van Uppsala.

De stad heeft ook een aantal historische gebouwen te pronken. De meest bekende is de Uppsala Domkyrka – een van de grootste kathedraal van Noord-Europa (begonnen in de late 1200’s). De Uppsala Castle (begonnen in 1500) – gelegen op een heuvel aan de rand van het centrum, is een populaire toeristische attracties.

In Uppsala, er is ook meer mooie parken – met inbegrip van de 350 jaar oude botanicus Niska Trädgården en ongeveer even oud-Trädgården Linnaeus, vernoemd naar de wereldberoemde Zweedse botanicus Carl Linnaeus. Het herenhuis Linnaeus Hammarby, 15 km ten zuidoosten van het stadscentrum, is naar hem vernoemd. Het oudste gedeelte van het complex heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1330’s.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Arlanda, ligt halverwege tussen Uppsala en Stockholm.