Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Vaxjo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Vaxjo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Vaxjo mini-gids

Autoverhuur Vaxjo
Autohuur Vaxjo – Foto: © Lars Aronsson

Vaxjo is een stad met ca. 60.000 inwoners, gelegen in het zuiden van Zweden – het landschap van Småland.Het is het administratief centrum in Kronoberg. Växjö, die is omgeven door meren aan alle kanten, onder meer aangeduid als ‘groenste stad van Europa. “

Er zijn verschillende interessante musea in Växjö – met inbegrip van Småland Museum (in het Zweeds Glasmuseum), en Regementsmuseet Psykiatrihistoriska museum. Anders, Växjö Domkyrka een belangrijke attractie. De oudste delen zijn uit de Middeleeuwen, maar tijdens de 1800 – en 1900-eeuwse kerk werd zwaar herbouwd. Het is bekend om zijn twee slanke, elegante toren.

Voor historische monumenten, zijn er drie kastelen in en rond de stad, die allemaal zijn populaire bestemmingen: Kronoberg ruïne van een kasteel (het oudste deel van de 1400) – die is gelegen op een eiland in Helgasjön, Bergkvara Castle (jaren 1470) – 6 km ten westen van het centrum en de veel jongere Tele Borg’s Castle (1800) net ten zuiden van de stad.

De regionale luchthaven Smaland Airport is ca. 5 km ten noorden van het centrum van de stad Växjö.