Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bellinzona

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bellinzona zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bellinzona mini-gids

Autoverhuur Bellinzona
Autohuur Bellinzona

Bellinzona is een klein stadje met 18.000 inwoners, gelegen in het zuidoostelijke deel van Zwitserland – vlakbij de Italiaanse grens.Het is de hoofdstad van het kanton Ticino, en de dominante taal is Italiaans.

De stad wordt zowel “de sleutel tot de Alpen” en “de sleutel naar Italië” omwille van zijn geografische ligging. Veruit de meest bezochte attracties van Bellinzona, de drie forten die de stad: Castel Grande, Montebello en Sasso Corbaro surround. Ze worden beschouwd als een van de mooiste voorbeelden van de indrukwekkende architectuur uit de Middeleeuwen in de Alpen regio. De drie kastelen, die allemaal zeer goed bewaard gebleven – en die nu dienst doet als museum, is op de UNESCO World Heritage List sinds 2000.

Er is verder een aantal andere musea in Bellinzona – in aanvulling op de diverse interessante kunstgalerieën en een aantal theaters. Bovendien is het spannende, oudere architectuur in het centrum van de stad – met inbegrip twee middeleeuwse kerken.

Een grote trekpleister van een ander karakter is de levendige markt in het centrum plein van de stad, die open is iedere zaterdag ochtend.

Er is geen vliegveld in Bellinzona. Het dichtst – Lugano Airport (in de naburige stad van Lugano, 30 km ten zuiden van Bellinzona) – is een regionale luchthaven met regelmatige verbindingen met inbegrip naar Genève.