Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lausanne

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lausanne zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lausanne mini-gids

Autoverhuur Lausanne
Autohuur Lausanne

Lausanne ligt in het Franstalige Zwitserse – op de noordelijke oever van het Meer van Genève – en is de hoofdstad van kanton Vaud (Duits: Waadt).De stad heeft 122.284 inwoners, waarmee het in Zwitserland 5 grootste stad.

Een van de meest opvallende plekken in Lausanne is de Notre Dame kathedraal – een monumentaal pand, waar de oudste delen stammen uit de late 1100.

Anders, de stad heeft een aantal musea in verschillende genres, die spectaculair genoeg, Musee Olympique – die de geschiedenis van de Olympische Spelen (Olympische Spelen) documenten. Het feit dat dit museum ligt hier, omdat het Internationaal Olympisch Comite (IOC) heeft haar hoofdkantoor in Lausanne.

Lausanne heeft veel spannende scènes theater en dans – en ieder jaar de stad gastheer van de grote internationale danscompetitie Prix de Lausanne.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Genève Cointrin International Airport, gelegen 63 km ten zuidwesten langs het Meer van Genève.