Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Zürich Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Zürich Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Zürich Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Zurich Luchthaven

Autohuur Zürich Luchthaven

Luchthaven van Zürich (ZRH), ook wel doek Airport, gelegen 10 km ten noorden van Zürich .Er zijn zowel treinen, trams en bussen tussen de luchthaven en Zürich. Avis, Budget, Europcar,

Nationa / Alamo, Hertz en Sixt de auto zijn bedrijven die hun diensten aan te bieden op de luchthaven. Alle kamers zijn gelegen in het winkelgebied op de luchthaven op niveau 1

Meer dan 22 miljoen passagiers een bezoek aan de luchthaven van Zürich in 2008. de luchthaven is een hub voor Swiss International Air en Edelweiss Air als de ondernemingen die op de meest

bestemmingen, alsmede de Vennootschap Lines. Zürich Airport kunnen sieren zich met vele prijzen, waaronder Skytraxs prijs die moet worden bij de 10 beste luchthaven wereldwijd in 2009, en de Business Traveller Awards prijs voor het beste Europese luchthaven in 2009.

Zürich Airport heeft een zeer goede selectie van cafes, bars en restaurants en een eigen winkelcentrum. Andere faciliteiten zijn draadloos internet, bank, postkantoor, medisch centrum, tandheelkundige kliniek, een gebedsruimte, diverse lounges ook voor zakelijke doeleinden. Hilton Zurich Airport, Movenpick Hotel Zurich-Airport en Best Western Hotel Airport is gelegen nabij de luchthaven.

 

Nederlands