Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Buenos Aires

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Buenos Aires zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Buenos Aires mini-gids

Autoverhuur Buenos Aires
Autohuur Buenos Aires

Buenos Aires is de hoofdstad van Argentinië en de bevolking binnen de stadsgrenzen werden gemeten op 2001 2776 100Het aantal is bijna vier keer als je de stad buitenwijken en vervolgens meten van ongeveer 11, 5 miljoen (2002). Buenos Aires is gelegen nabij de oostkust van de Latijns-Amerikaanse continent en op de westelijke oever van de rivier Rio de la Plata.

De Spaanse koloniale periode 1516 tot 1816 zijn stempel gedrukt op Argentinië en Buenos Aires, en liefhebbers van cultuur kunnen informatie zoeken in een van de vele musea van de stad. Andere populaire attracties zijn de bekende gebouw en Government House Casa Rosada, waar Evita toespraken van de beroemde balkon.Buenos Aires is de hoofdstad van de tango en tango festivals als elk jaar gehouden.

J. Newbery Airport Aero Park, Comandante Espora Aero Station en Airport Ezeiza International Airport Ministro Pistarini Buenos Aires ‘en alle drie luchthavens hebben internationale vluchten.Toch is het slechts Ezeiza, 34 km buiten de stad, die vluchten naar Europa en Noord-Amerika heeft.