Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Buenos Aires Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Buenos Aires Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Buenos Aires Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Buenos Aires Luchthaven
Autohuur Buenos Aires Luchthaven – Foto: © Luis Argerich

Aeropuerto Internacional Ezeiza de “Ministro Pistarini (EZE) ligt 22 km ten zuidoosten van Buenos Aires. De luchthaven is vernoemd naar generaal Juan Pistarini, maar is vooral bekend als Ezeiza. Het is zeer slecht openbaar vervoer tussen de luchthaven en Buenos Aires, dus een taxi is een goed alternatief. Er zijn vier auto-bedrijven op de luchthaven die is gelegen in de buurt van de ingang van Terminal A, zijn er Alamo, Avis, Hertz en Localiza.

In 2008 8.012.794 passagiers bezocht Buenos Aires Ezeiza Airport. Zij dient slechts internationale vluchten, terwijl Jorge Newberry luchthaven, net ten noorden van het centrum van Buenos Aires ligt, dient de nationale. De belangrijkste basis voor de nationale maatschappij Aerolineas Argentinas. Van Buenos Aires Ezeiza Airport kan rechtstreeks reizen naar verschillende steden in Europa en de Verenigde Staten als Sydney en Kaapstad en Johannesburg. Alle passagiers zullen vliegen van Ezeiza aan een belasting van $ 29 te betalen bij check-in.

Het is een goede keuze van cafes, restaurants, bars en winkels in Buenos Aires Ezeiza Airport. Er zijn tax-free zowel bij vertrek en aankomst. Andere faciliteiten zijn geldautomaten, apotheken en de gezondheidszorg. De dichtstbijzijnde hotels zijn gevestigd in Buenos Aires.