Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Mendoza

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Mendoza zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Mendoza mini-gids

Autoverhuur Mendoza
Autohuur Mendoza

Mendoza is de hoofdstad van de provincie Mendoza die grenst Chili in het westen.Het is gelegen in de buurt van de westelijke grens, in het noordelijke deel vanArgentinië. Mendoza werd gesticht door de Spanjaarden in 1561. In 2001 heeft de bevolking van de stad gemeten op iets meer dan 110.000, maar het cijfer stijgt tot bijna 880 000 als u verwacht dat de omliggende gebieden (2006).

Mendoza termijnen, met zowel recreatie en cultuur, en in 2008, Mendoza vermeld op de lijst van National Geographic van 10 ’s werelds meest historische steden. Er zijn vele musea in de stad en meer zijn gewijd aan de geschiedenis van Mendoza’s, waaronder het Museo del Area Fundacional. Mendoza is bekend dat een olijf en wijn en diverse rondleidingen en wijnproeverijen georganiseerd in de omringende wijngaarden. In maart, organiseerde het festival Fiesta Nacional de la vendimia is gewijd aan de druiven oogsten, en de nationale vinmuseet Museo Nacional del Vino moet worden bezocht.

Gouverneur Gabrielli Francisco International Airport is ook bekend als El Plumerillo International Airport. De luchthaven ligt 8 kilometer buiten Mendoza.