Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Neuquen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Neuquen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Neuquen mini-gids

Autoverhuur Neuquen
Autohuur Neuquen

Neuquen provincie Neuquen behoort ligt helemaal ten westen van Argentinië, ongeveer halverwege tussen noord en zuid.Het is gelegen ten westen van de provincie, nabij de samenvloeiing van de Limay en Neuquen voldoen. Vanaf dit punt te verzamelen van de rivieren naar de grotere rivier Río Negro. Neuquen is de grootste stad in de regio van Patagonië, en in 2006 de bevolking gemeten op meer dan 240 000

Neuquen, met veel geschiedenis en moderne cultuur. Het gebied staat bekend als Highland Valley is zeer vruchtbaar en het is geteeld en geëxporteerd enkele tonnen fruit. Rond de stad zijn er vele meren en stranden die bezoekers trekken, evenals wijngaarden. Veel musea gewijd aan de geschiedenis, met inbegrip van Paraje Confluencia Center, dat de geschiedenis van de stad toont. In het gebied waar de Neuquen is gevestigd, is gebleken dat vele fossielen van dinosaurussen te zien op de Carmen Funes Museum.

Presidente Perón Airport is de stad dichtstbijzijnde luchthaven ligt op 8 km buiten het centrum. Wij bieden vluchten in het land, waaronder de hoofdstad Buenos Aires.