Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Alice Springs

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Alice Springs zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Alice Springs mini-gids

Autoverhuur Alice Springs
Autohuur Alice Springs

Alice Springs (26.500 inwoners in de 2006) bevindt zich in het Noordelijk Territorium (Northern Territory), en is de tweede grootste stad in de staat na Darwin. Alice Springs is bekend als de toegangspoort tot “de Australische outback” – in dat het een van de meest geïsoleerde steden.De dichtstbijzijnde stad in het noorden   Darwinmet een afstand van ca.150 miljoen, en de stad Adelaide in het zuiden is 153 miljoen weg.

Alice Springs ligt op 576 meter boven de zeespiegel, en het gebied heeft een droog klimaat. Rondom de stad zijn verschillende woestijnen. De stad heeft zowel westerse en Aboriginal invloeden, en in het centrum zijn een aantal galeries van de Aboriginal kunst.

Andere bezienswaardigheden en attracties in Alice Springs zijn: De Botanische Tuinen, het Museum van Midden-Australië – met fossielen, mineralen en meteorieten en Alice Springs Reptile Center – de grootste collectie van reptielen in de Northern Territory. Er zijn meer dan 100 reptielen – waaronder pythons.

Een andere bezienswaardigheid in de stad is Alice Springs Desert Park – een groot park met dieren en planten uit verschillende omgevingen woestijn.

De stad houdt jaarlijkse evenementen en festivals, waaronder “Camel Cup” – een kamelløp er op de plaatselijke renbaan, muziekfestival “Bass in the Dust” en de woestijn festival “Alice Desert Festival.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Alice Springs Airport, gelegen 14 km ten zuiden van het centrum. De luchthaven heeft dagelijkse binnenlandse vluchten naar grote steden in Australië.