Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Brisbane

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Brisbane zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Brisbane mini-gids

Autoverhuur Brisbane
Autohuur Brisbane

De haven van de stad Brisbane is gelegen op het zuidoosten van Australië kust, en is de hoofdstad van de staat Queensland. De stad heeft ongeveer 1,8 miljoen inwoners en is de 3e na grootste, Sydney en Melbourne. River Brisbane River stroomt door de stad, en de hoogste top is de Mount Cooter Tha-gelegen 287 m.

Brisbane heeft een aangenaam subtropisch klimaat, met hete en vochtige zomers en droge, gematigde winters. Warmste maand is januari met 25 graden in de gemiddelde temperatuur.

Beroemde bezienswaardigheden en toeristische attracties in Brisbane zijn Bridge Story Bridge – die werd geopend in 1940, het stadhuis met klokkentoren uit 1930, het Museum van Brisbane – met kunst tentoonstellingen, Southbank Parkland – een mooi park voor de hele familie met reuzenrad, kunstmatig strand en restaurants.

Ca. 7 km van het centrum (in de voorstad van Toowong) – aan de voet van de berg Tha-Cooter – kunt u een bezoek van de stad botanische tuin en een planetarium.

Brisbane is ook goed winkelen in de stad tal van winkels en winkelcentra, en een gevarieerd uitgaansleven.

Brisbane International Airport ligt op 20 km ten noordoosten van het centrum.

Autohurengids.nl verhuurt auto’s in heel Australië met inbegrip van Brisbane en Brisbane Airport. Alle prijzen vermeld op de auto zijn de benodigde verzekeringen en onbeperkt aantal kilometers.