Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Canberra

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Canberra zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Canberra mini-gids

Autoverhuur Canberra
Autohuur Canberra

Canberra, die 7 is de grootste stad in Australië (320.000 inwoners), is ook de hoofdstad.Het is gelegen in de buurt van de zuidoostelijke kust, in het Australian Capital Territory – heel precies in het midden tussen de grote steden Sydney en Melbourne.

Canberra is een relatief jonge, geplande stad. Het was door middel van een besluit van de regering in 1908 en de bouw begon in 1913. In 1927 verhuisden zowel de regering en het parlement hier. In de planningsfase werd besloten – geïnspireerd door “The Garden City Movement” dat de nieuwe hoofdstad zou een “groene” stad. Het is dan ook heel veel parken en andere groene gebieden in Canberra.

Veel van nationale culturele instellingen van Australië ligt in de hoofdstad – met inbegrip van Nationaal Museum, de National Archives, National Gallery, de Nationale Bibliotheek, War Memorial Museum van de Australian War Memorial en de Academie van Wetenschappen Australische Academie van Wetenschappen.

Anders, Canberra bekend als een centrum voor muziek en theater – en vele grote culturele evenementen plaats hier – bijvoorbeeld. het jaarlijkse Festival Vier Canberra.

Luchthaven Canberra International Airport ligt op 8,5 km ten oosten van het centrum