Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Melbourne Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Melbourne Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Melbourne Luchthaven mini-gids

Melbourne Luchthaven
Autohuur Melbourne Luchthaven

Luchthaven van Melbourne (MEL) ligt ongeveer 23 km ten noordwesten van Melbourne City. Het duurt ongeveer 25 minuten rijden van Melbourne stad en de luchthaven. Het is de tweede grootste luchthaven van Australië voor Sydney. In 2003 heeft de luchthaven, de gerenommeerde International Air Transport Association (IATA) Eagle Award voor de beste service. Zes verschillende internationale autoverhuurbedrijven bieden autoverhuur waaronder Avis, Budget en Hertz. Skybus airport shuttle bus rijdt van en naar Melbourne om de tien minuten.

Van juni 2007 tot juni 2008, 24,26 miljoen passagiers een bezoek aan de luchthaven. De gehele 41 procent bezocht de luchthaven als gevolg van de vakantie. Uit Melbourne, een vlucht naar de meeste grote internationale bestemmingen zonder dat de grond op een andere luchthaven in Australië. Qantas en Virgin Blue heeft de luchthaven als hun belangrijkste basis.

De luchthaven heeft een goede selectie van restaurants en cafes met voedsel uit verschillende delen van de wereld. EERSTE belasting-en rechtenvrije heeft vier winkels in de internationale terminal en twee aanbiedingen prijsgarantie. Hilton Melbourne Airport is gekoppeld aan de internationale terminal via een overdekte tijd.