Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Perth

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Perth zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Perth mini-gids

Autoverhuur Perth
Autohuur Perth

Perth, de hoofdstad van de staat Western Australië, is – met zijn 1,65 miljoen inwoners (2009) – Australië 4 grootste stad. Het werd opgericht in 1869 aan de oevers van de Swan River – in de tijd zeer geïsoleerd gebied van Australië. Het dichtst van de andere Australische steden, Adelaide – is de 2000 km.Perth havenstad gelegen in de voorstad van Fremantle.

Onder zijn vele bezienswaardigheden, zijn de volgende genoemd: Kings Park (dat is een groot park op een heuvel met uitzicht op de stad) en de dierentuin dierentuin van Perth (net ten zuiden van de binnenstad).

Anders, het eiland Hereisson Ijsland, Swan River, een populaire excursie, waar u kunt genieten van vrije uitloop kangoeroes. 18 km buiten de haven van Fremantle Perth is een ander eiland, zoveel bezoek als ze in Perth: Rottne Ijsland. Het is “bewoond” door de kleine, zeldzame portemonnee beest “Quokka” – en was vroeger een Britse strafkolonie.

Perth heeft ook een aantal fijne zandstranden in de buurt van het centrum – met inbegrip van op het populaire strand.

De internationale luchthaven van Perth Airport is gelegen op een iets ten zuidoosten van de stad Guildford.

Boek een huurauto in Perth vandaag. Hoe sneller je bent buiten de orde, hoe goedkoper het is in de meeste gevallen. Selecteer waar je wilt in Perth om een auto te huren, op zoek naar motor en klik op “Zoek”. Selecteer de gewenste auto en voer uw credit card gegevens