Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Perth Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Perth Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Perth Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Perth Luchthaven
Autohuur Perth Luchthaven – Foto: © Planegeezer

Perth Airport (PER) hebben aparte terminal voor internationale vluchten (Terminal 1) en binnenlandse vluchten (Terminal 2 en 3). Terminal 1 ligt op 17 km van de stadPerth, terwijl de twee binnenlandse terminals zijn gelegen op 12 km van de stad.Er zijn 11 km tussen de terminals, en een speciale bus biedt vervoer. Onder vervoer om van en naar de luchthaven bus en taxi. Zes verschillende bedrijven die een auto huren.

Perth Airport is de vierde grootste in Australië. Groei is groot, in de eerste helft van 2007, Willi Graf in 1913, procent. Van juni 2008 tot juni 2009 werd 9.735.117 passagiers een bezoek aan de luchthaven. De drukste internationale bestemmingen zijn SingaporeDubai en de Ngurah Rai.

De luchthaven zal nu upgraden naar meer passaskerer ontvangen. De internationale terminal is belastingvrij en zes verschillende bakkerijen. Draadloos internet is beschikbaar in het gehele Terminal 3 en de vertrekhal van Terminal 1 Er zijn verschillende hotels in de buurt, benaderde het Comfort Inn Bell Eyre minder dan twee mijl uit de klem 1