Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Brugge

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Brugge zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Brugge mini-gids

Autoverhuur Brugge

Autohuur Brugge

In Brugge werd de populatie geschat op circa 116 000 in 2008 en omvatte de voorsteden komende eeuw in ca..270   000.De stad ligt in het noordwesten van België en is de hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen.Via kanalen die worden geassocieerd met Brugge Zeebrugse haven, dat in de afgelopen jaren heeft genomen over een groot deel van de Antwerpse havenactiviteiten. In de Middeleeuwen, Brugge, de belangrijkste handelsstad in Nederland, en het was hier als een vroege vorm van aandelen heeft plaatsgevonden.

Brugge is een van de mooiste steden van België en heeft behield zijn oorspronkelijke middeleeuwse stadsbeeld. De stad wordt ook wel de Noordse Venetië als gevolg van de grachten, en de toeristen die een boottocht tot aan via hen.De middeleeuwse oude stad werd genoteerd op de UNESCO’s werelderfgoed lijst in 2000. Brugge heeft een grote culturele en beschikt over vele festivals het hele jaar door, waaronder muziek festivals, bierfeest, chocolade festival en het filmfestival.

De stad dichtstbijzijnde luchthaven is voor Oostende – Brugge International Airport ligt in Oostende, ongeveer 25 km buiten Brugge.

Nederlands