Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kortrijk

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kortrijk zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kortrijk mini-gids

Autoverhuur Kortrijk
Autohuur Kortrijk

Kortrijk is een stad in de provincie West-Vlaanderen en wordt vrijwel geheel in het westen van België. In 2008 lag de bevolking van net onder de 74   000.Kortrijk is gelegen nabij de grens van Frankrijk en de Franse stad Lille ligt 25 km ten zuidwesten van de stad.Kortrijk is gelegen langs de rivier de huur, dat is een zijrivier van de rivier de Schelde.

Kortrijk was gecharterd in 1189 en nu zijn er veel oude gebouwen in de stad die nog steeds in gebruik is, waaronder de Gotische stadhuis uit 1400 – en 1500’s. De oudste overgebleven restanten van de verdedigingswerken die rond de stad stond in de 1100S, is Broeltorens. Dit zijn twee torens, die zit aan weerszijden van een brug over de rivier de Rental. Kortrijk trekt veel toeristen vanwege de middeleeuwse sfeer, mooie parken en historische bezienswaardigheden.

Kortrijk-Wevelgem International Airport is gereserveerd voor zakelijke reizigers. Andere passagiers kunnen reizen naar een Brussels International Airport, ligt op ongeveer een uur rijden, of naar Lille Lesquin International Airport in Frankrijk, 25 km van Kortrijk.