Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Luik Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Luik Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Luik Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Luik Luchthaven
Autohuur Luik Luchthaven

Luik Airport (LGG) is de derde grootste luchthaven in België en de achtste grootste in Europa voor vracht.Het duurt ongeveer 12 minuten per bus naar het treinstation in Luik, waar, bijvoorbeeld, kan Reien blijven Brussel, die 93 km ligt van de luchthaven.Europbussing heeft rechtstreekse vluchten naar Brussel en Antwerpen. Auto’s kunnen worden gehuurd van de firma Europcar. De luchthaven ligt vlakbij de E24.

In 2009 werd 356.782 passagiers een bezoek aan de luchthaven. Het vliegveld wordt voornamelijk gebruikt voor goederenvervoer, maar ook reizen naar 23 verschillende bestemmingen in negen landen, voornamelijk chartervluchten.

Het nieuwe hotel Park Inn bevindt zich in het onlangs gerenoveerde stationsgebouw Bierset. Het heeft 100 kamers en is ook geschikt voor de conferentie. De luchthaven heeft een paar restaurants en een bescheiden selectie van winkels.