Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Luik

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Luik zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Luik mini-gids

Autoverhuur Luik
Autohuur Luik

Luik is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam in België en de bevolking binnen de stadsgrenzen werden in 2008 geraamd op meer dan 180 000Als men verwacht dat de voorsteden, het aantal stijgt tot meer dan 585   000.Luik is gelegen langs de loop van de Maas, de Ourthe en de Vesdre. De stad is de haven is een van de grootste binnenhavens in West-Europa met zijn 40 km lang, langs de Maas.

Luik is een mix van modern en historisch. De stad heeft al meer dan 1000 jaar en zijn dus nog steeds vele historische gebouwen. Het is vooral kerken die stond de langste, en in het oudste deel van de stad kunt u St. Paul’s Cathedral bezoeken uit de jaren 1200 en St. Denis kerk vanaf 900 AD. Montagne de Buer is een beroemde trap in Luik met de hele 406 stappen, en op de top is een adembenemend uitzicht.

Liège Airport staat ook bekend als Luik-Bierset ligt 9 km ten noordwesten van de stad.De luchthaven is de derde grootste in België na Brussel International Airport en Brussels South Charleroi Airport.