Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Namen

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Namen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Namen mini-gids

Autoverhuur Namen
Autohuur Namen

De stad Namen is de hoofdstad van de provincie Namen en in 2008 was de bevolking van meer dan 106.000 binnen de stadsgrenzen.Het is gelegen in het zuidoostelijke deel van België, nabij de plek waar de rivier aan de Sabre grote rivier de Maas.Namen ligt op ongeveer 65 km ten zuidoosten van de hoofdstad Brussel.

Net als veel andere Belgische steden, Namen geschiedenis zich uitstrekt tot ver terug in de tijd. Hoewel het gebied is bewoond sinds vóór de Romeinse tijd, de stad van Namen voor het eerst gemaakt in 900 na Chr. De stad groeide rond een vesting of burcht dat staat vandaag en is het meest beroemde attractie van Namen.Historische gebouwen zijn een groot deel van het stadsbeeld, en een van de meest bezochte bezienswaardigheden zijn het Museum. Dit museum is gehuisvest in een opmerkelijk, oud vlees hal van het jaar 1500.

Namen Suarlee Airport is gelegen in Namen, maar biedt geen route vluchten. Voor passagiers die vliegen naar Namen, is het mogelijk om de landing op de luchthaven van Charleroi Charleroi / Luchthaven Gosselies, ligt ongeveer 30 km ten westen van Namen.