Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Verviers

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Verviers zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Verviers mini-gids

Autoverhuur Verviers
Autohuur Verviers

Verviers is een stad in de provincie Luik, net ten oosten van België. De provincie wordt begrensd door Duitsland, en Verviers gelegen tussen de stad Luik en de Duitse grens.In 2008 heeft de bevolking was ongeveer 53   000 inwoners in de stad en het gebied is de tweede grootste in de provincie.Verviers is gelegen aan de rivier de Vesder en de stad heet “water kapitaal”.

Er zijn vele redenen waarom Verviers kreeg de bijnaam “water kapitaal” en een van de zich in de geschiedenis van de stad. Voor een paar honderd jaar geleden de bewoners om hun unieke wol markten te verkopen, en wol had zijn speciale vorm, omdat water uit de rivier de Vedra. Het plein is versierd met een fontein scheidt Fontaine, die is gelegen op de begane grond en schiet omhoog stralen water in het licht van 84 schijnwerpers. Daarnaast heeft de Verviers op een grote rommelmarkt met Pasen.

Er zijn verschillende kleine luchthavens in de buurt van Verviers, maar de grootste is Liège Airport. Dit is de derde grootste luchthaven in België en ligt op ca. 40 km afstand.