Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bourgas

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bourgas zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bourgas mini-gids

Autoverhuur Bourgas
Autohuur Bourgas

Bourgas is de tweede grootste stad aan de Bulgaarse kust en op een pier in de Zwarte Zee. De stad is de hoofdstad van de provincie van Bourgas en de vierde grootste stad van het land. De bevolking in 2007 werd gemeten op iets minder dan 200   000.De haven van Bourgas is de grootste en belangrijkste van Bulgarije, en 30 km afstand is de toeristische bestemming Sunny Beach.

Net buiten de stad zijn er verschillende meren waarvan bekend is dat de omliggende zoutmijnen en de grote vogel heiligdommen. In het centrum zijn er vele bezienswaardigheden, zoals musea zoals het Historisch Museum en Nature en Science Museum. Een van de meest beroemde gebouwen zijn de prachtige kathedraal van Sint Kiril en Metodij kerk uit de jaren 1800. Sea Garden is een prachtig park met vele activiteiten. Onder andere is een casino hier, en een kleine dierentuin, en het Festival International Folklore Festival gehouden in het park.

Bourgas heeft een vliegveld dat zowel binnenlandse als internationale vluchten aanbiedt. De officiële naam is Bourgas Airport en ligt 12 km buiten de stad.