Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Duni

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Duni zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Duni mini-gids

Autoverhuur Duni
Autohuur Duni

Duni is een paradijs dat wordt toegevoegd aan de Bulgaarse kust en het gebied 4,5 km lange strand grenst aan de Zwarte Zee. Het is gelegen in het zuiden vanBulgarije, in de provincie Bourgas en heeft een idyllische ligging in een baai. 6 km ten noorden van Sozopol Duni is de stad en vanaf hier is het in meer dan 30 km naar de grote stad Bourgas.Vakantieparadijs is kunstmatig en werd in 1987 gebouwd in een prachtige natuurlijke omgeving.

Duni trekt de meeste buitenlandse toeristen en personen die leven in het wit, charmante villa’s. Toeristen kunnen genieten van het lange strand en natuurlijke bezienswaardigheden zoals rivieren en eilanden. Toen het werd gepland en gebouwd in de 80e eeuw, het gebied achter de boulevard gemaakt als oude Bulgaarse en pittoreske stadjes met smalle straatjes en bloeiende groen. Duni biedt ook zwembad en het strand activiteiten zoals volleybal, tennis, jetskiën en windsurfen.

Bourgas International Airport is bijna 40 km ten noorden van Duni ligt biedt de overgang naar, onder andere, Sozopol. Van daaruit kunnen bezoekers reizen de laatste mijl naar Duni.