Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sofia Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sofia Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sofia Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Sofia Luchthaven
Autohuur Sofia Luchthaven

Sofia Airport (SOF) ligt 10 km ten oosten van het centrum van Sofia. Dit is een bus tussen de luchthaven en Sofia. De autoverhuurbedrijven gevestigd op de luchthaven zijn Alamo, Budget, Europcar, Hertz, Avis, National, Sixt, Choice Rent a Car en Thrifty

3,13 miljoen passagiers de luchthaven van Sofia bezocht in 2009 en is de grootste luchthaven in Bulgarije. De luchthaven is een hub voor Bulgarije Air, Wizz Air en Air BH. In 2006, het vliegveld volledig gerenoveerd en een nieuwe terminal 2 werd naast het oude voltooid. Terminal 1 wordt nu alleen gebruikt voor low-cost carriers en chartervluchten.

De luchthaven heeft een goede selectie van de snackbars en cafes en een restaurant genaamd Da Vinci. Er is een speelgoedwinkel en een voor souvenirs uit Bulgarije, in Terminal 2 is er een grote duty free shop. Andere faciliteiten omvatten bank-, draadloos internet, medische en zakelijke centrum. Er is ook een terras waar men kan genieten van het uitzicht. Er zijn geen hotels op de luchthaven.