Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sofia

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sofia zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sofia mini-gids

Autoverhuur Sofia
Autohuur Sofia

Sophia is de hoofdstad en grootste stad in Bulgarije met een bevolking van meer dan 1,4 miljoen (2009) binnen de stadsgrenzen.Dit maakt de 15 Sofia grootste stad in de EU. Sofia ligt in het westen van Bulgarije, tussen Noord en Zuid, niet ver van de grens met Servië. De stad heeft een lange geschiedenis en is een van de oudste hoofdsteden van Europa.

Sofia is een van de weinige grote steden in Bulgarije en biedt zowel geschiedenis en moderne winkelstraten. De naam Sofia kreeg de stad in 1376 en betekent “wijsheid”. De stad is vernoemd naar Sofia Kerk vanaf 500’s, en vandaag het Nationaal Museum gehuisvest in de kerk. Bojana kerk uit de jaren 1200 is een ander belangrijk gebouw is handelen op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. Dierentuin Sofia Zoo is de oudste en grootste in Bulgarije en werd gesticht in 1888.

Sofia Airport werd in 1930 gebouwd en ligt op ongeveer 10 km buiten het stadscentrum.Het is de grootste luchthaven in het land en heeft zowel binnenlandse als internationale vluchten.