Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Calgary

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Calgary zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Calgary mini-gids

Autoverhuur Calgary
Autohuur Calgary

Calgary is een stad in het land van Canada die gevonden kunnen worden in het noorden van Noord-Amerika.Calgary Alberta behoren tot de provincie, gelegen in het zuidwestelijke deel van Canada. Het is de grootste in de provincie met een bevolking van ongeveer 1,1 miljoen, en omvatte de voorsteden kwam eeuw in bijna 1,2miljoen (2009).Calgary is dicht bij de grote bergketen Rocky Mountains en in de buurt van de plaats waar de Bow en Elbow rivieren te voldoen.

Calgary staat bekend om een uitstekende wintersportbestemming te worden in termen van de ligging nabij de Rocky Mountains en was ook de eerste Canadese stad die de Olympische Winterspelen in 1988 georganiseerd. Bovendien, Calgary een moderne metropool die musea, winkelgebieden en de tweede grootste dierentuin van Canada biedt. Verschillende festivals bent hier elk jaar gehouden, met inbegrip van The People’s Music Festival en het High Performance Rodeo aan entertainment, zoals muziek, theater, dans en film.

17 km buiten de stad is de luchthaven Calgary International Airport met vluchten naar zowel de VS en Europa