Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Charlottetown

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Charlottetown zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Charlottetown mini-gids

Autoverhuur Charlottetown
Autohuur Charlottetown

Charlottetown is een stad in de Canadese provincie Prince Edward Ijsland. Het eiland is gelegen land ten zuiden van de, net buiten het land van het vasteland dat grenst aan het noordoosten van de Verenigde Staten. Charlottetown is centraal gelegen op Prince Edward Ijsland en is de site van de belangrijkste haven.De stad is ook de hoofdstad van het eiland, en in 2008 de populatie geschat op ongeveer 40 000

Charlottetown is een charmante plek die vooral voeden met vis, voedsel, landbouw en toerisme. Het was hier dat Canada’s schepping plaatsvond in de jaren 1800 en kunnen bezoekers meer informatie over de stad en haar geschiedenis leren door het bezoeken van de Founder’s Hall en de Historische Great George Street. De moderne Charlottetown heeft veel anders te bieden, zowel stranden, golf, theaters en een bruisend nachtleven. Elke zomer gehouden Charlottetown Festival en de populaire musical Anne of Green Gables, gebaseerd op de boeken door LM Montgomery.

Charlottetown Airport ligt op ca. 6 km ten noorden van de stad en zetten de vluchten binnen het land.