Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Halifax

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Halifax zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Halifax mini-gids

Autoverhuur Halifax
Autohuur Halifax

Halifax ligt in de provincie Nova Scotia, Canada. De provincie ligt ten zuidoosten van het land, op een schiereiland net buiten de grens van de noordoostelijke Verenigde Staten, en Halifax is de hoofdstad van Nova Scotia betekent New Scotland.Halifax ligt aan de oostzijde van het schiereiland en grenst aan de Atlantische Oceaan. De stad heeft een van de meest belangrijke ijsvrije havens in Canada en is actief in de provincie.De bevolking in Halifax is gemeten op bijna 360, 000 (2008).

Halifax werd opgericht door de Britten in 1749, en vandaag zijn er vele attracties die zijn geschiedenis eert. Historisch staat Halifax is een openlucht museum laat zien hoe de bewoners leefden ca. 200 jaar geleden. Sinds 1976, een openlucht theater bewoners en bezoekers vermaakt met het spel van de eerste vrijheid. Halifax beweren zelfs dat Roanoke Canal Museum en Trail, die de rivier volgt Roanoke, is het grootste museum ter wereld. Halifax biedt een aantal mooie parken die Medoc Mountain State Park en de watervogels Sylvian Heights Park.

Halifax Stanfield International Airport ligt ongeveer 35 km buiten de stad.