Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Regina

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Regina zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Regina mini-gids

Autoverhuur Regina
Autohuur Regina

Regina behoort tot de zuidelijke provincie Saskatchewan, die ligt in het oosten van Canada’s westelijke deel.De stad is gelegen ten zuiden van de provincie het, niet ver van de grens met de Verenigde Staten. Regina was de hoofdstad van Saskatchewan in 1905, en in 2008 de bevolking gemeten op bijna 180 000 binnen de stadsgrenzen.Regina werd opgericht in 1882 toen de transkanadiske spoorlijn werd gelegd en werd opgeroepen tot dan Oscana.

Regina was het hoofdkwartier van de Northwestern Mounted Police tot 1920 en is vandaag de westelijke hoofdkwartier van de Royal Canadian Mounted Police. Voor meer informatie over montage van de nationale politie, bezoek dan de RCMP Heritage Center. Andere musea zijn gewijd aan het gebied en haar geschiedenis, het Koninklijk Museum Regina Saskatchewan Plains Museum. De stad heeft vele parken en activiteiten, waaronder golf, tennis en wielrennen, in aanvulling op galerijen en theaters. Casino Regina de termijnen, met verschillende speeltafels en een entertainment podium.

Regina International Airport ligt ongeveer 7 km uit het midden en is de tweede drukste luchthaven in Saskatchewan in 2008.