Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Toronto

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Toronto zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Toronto mini-gids

Autoverhuur Toronto

Autohuur Toronto

Toronto is de grootste stad in Canada met een bevolking van meer dan 2,5 miljoen in 2006.U berekent het aantal inwoners in de buitenwijken, ook neemt het aantal zelfs met 2500 000Toronto is de hoofdstad van de provincie Ontario, gelegen nabij de grens met de Verenigde Staten . Het is gelegen aan de westelijke oever van Lake Ontario.

Toronto groeide uit tot een stad rond een Franse fort dat werd gebouwd in 1749, en vandaag is de stad is een moderne financiële en culturele centrum. Stedelijke landschap wordt gekenmerkt door historische gebouwen en wolkenkrabbers evenals verscheidene parken. Veel reizen naar Toronto, omdat van de wintersport en de vele restaurants die gespecialiseerd zijn in warme chocolademelk. Bowmanville Zoological Park is de oudste dierentuin van Nederland en is opgericht in 1919.Vandaag de dag kunnen de bezoekers ervaringen activiteiten zoals olifant rijden, voederen van leeuwen en een verscheidenheid te tonen.

Toronto Pearson International Flyplas s is de grootste en drukste luchthaven van Canada met meer dan 30 miljoen passagiers in 2008.De luchthaven ligt op ca.. 30 km buiten de stad.

Nederlands