Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Punta Arenas

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Punta Arenas zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Punta Arenas mini-gids

Autoverhuur Punta Arenas
Autohuur Punta Arenas

Punta Arenas is de hoofdstad van de regio genoemd Magallanes y la Antártica Chilena, en de stad is gelegen op het schiereiland van Brunswijk, die grenst aan de Straat van Magellan in het oosten. Punta Arenas had een bevolking van bijna 120.000 in 2008, en dit maakt de stad is de op twee na grootste op het gebied van Patagonië. Punta Arenas wordt beschouwd als de meest zuidelijke stad ter wereld in omvang. Stad van Ushuaia in Argentinië is gelegen ten zuiden verder, maar het is maar half zo veel inwoners.

Punta Arenas is een ongelooflijk contrast gevulde natuur waar zijn er mogelijkheden voor mountainbiken en paardrijden. De haven is een van de belangrijkste havens in het land, iets wat je kunt meer informatie over het maritiem museum Museo Naval y Maritimo. Het organiseerde vele reizen naar plaatsen in de buurt, waaronder het Monumento Natural Los Pingüinos waar het ligt op ongeveer 50 000 pingvinpar. Het is 1418 km naar het noorden kust van Antarctica, en is er een boot van Punta Arenas.

De luchthaven is de officiële naam Presidente Carlos Ibáñez del Campo International Airport ligt ongeveer 20 mijl van het centrum.