Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Santiago

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Santiago zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Santiago mini-gids

Autoverhuur Santiago
Autohuur Santiago

Santiago de Chili is de hoofdstad van Chili en heeft een centrale ligging in het land.Het is gelegen ten oosten van het langgerekte land en de havens zijn de steden van San Antonio en Valparaiso. Mapocho stroomt de rivier door de stad en aan de Stille Oceaan in het westen. Santiago is de grootste stad van het land met een bevolking van meer dan 4,8 miljoen (2009). Pedro de Valdivia stichtten de stad in Spanje in 1541, en Santiago selvstedig was in 1817.

Hoewel Santiago is bijna 500 jaar oud, is vandaag een heel moderne stad. Santiago is vol van contrasten met de wolkenkrabbers en groene parken naast elkaar, en de hoge, met sneeuw bedekte bergen die de groene vallei omringen. De stad biedt alles, van restaurants en bars tot uitgaansgelegenheden en beroemde gebouwen, zoals het presidentieel paleis La Moneda. Bezoekers kunnen kiezen uit vele musea, waaronder het Museo Historico Nacional en Art Museum Museo de Solidaridad Salvador Allende.

Comodoro Arturo Merino Benitez Airport International biedt vluchten aan naar de meeste van de wereld en is gelegen ca. 25 km buiten de stad.