Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Santiago Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Santiago Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Santiago Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Santiago Luchthaven
Autohuur Santiago Luchthaven

Comodoro Arturo Merino Benítez Internationale Luchthaven “Ambi ‘(SCL), ook bekend als vliegveld en Santiago Pudahuel International Airport, gelegen op 10 km ten noordwesten van Santiago. Er is busvervoer tussen de luchthaven en het centrum van Santiago. De auto bedrijven die gevestigd zijn op de begroting van de luchthaven, Hertz, Avis, Alamo, en Rosselot Econorent.

9.017.718 passagiers bezocht Santiago Airport in 2009, die is de grootste luchthaven in Chili.
17 verschillende internationale luchtvaartmaatschappijen die de luchthaven heeft dat de directe reizen naar de meeste hoofdsteden in Zuid-Amerika en de Verenigde Staten, Europa, Australië en Azië.In februari 2010 Chili werd getroffen door een zware aardbeving die de luchthaven veroorzaakt werd afgesloten voor alle bewerkingen 27 Februari. Het was heropend 3 Maart.

Het bereik van de eet-en drinkgelegenheden zijn goed. Santiago Airport biedt 70 verschillende winkels, waaronder de verkoop van Chileense wijn, muziek en andere souvenirs. De luchthaven biedt ook draadloos internet, ATM, postkantoor, congrescentrum, apotheek, arts en tandarts, massage. Holiday Inn Santiago – Airport, dat in 2007 geopend en bevindt zich op de luchthaven.