Autoverhuur China

Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur China

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in China zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

China mini-gids

Autoverhuur China

Autohuur China

China is het grootste land in Oost-Azië (in de omgeving), en 3 grootste in de wereld – na Canada en Rusland .Er zijn in totaal 1,3 miljard inwoners (2009) – dat is ’s werelds meest bevolkte.

China wordt begrensd door de 14 landen en heeft kustlijn langs de Gele Zee, de Oost-Chinese Zee en de Zuid-Chinese Zee.

Het land heeft een gevarieerd landschap van vlaktes, bergen en bergketens, rivieren en woestijngebieden. Himalaya bergketen ligt in China, op de grens met Nepal. De hoogste berg ter wereld – de Mount Everest (8,850 m) – is gevestigd.

China heeft ook een wisselend klimaat – met voornamelijk gematigde klimaat in het noorden, tropische klimaat in het zuiden en moesson klimaat in de rest van het land.

De hoofdstad Peking is het land de tweede grootste stad (na Shanghai) en heeft 17,4 miljoen inwoners in de stadsregio.Beijing is de politieke en culturele centrum van China met een uniek cultureel erfgoed. Top toeristische bezienswaardigheden zijn de Grote Muur, Minggravene, Tiananmen poort die leidt naar het Imperial Palace gebied van de Verboden Stad. Olympische Zomerspelen in 2008 werd ook gehouden in Peking.

Andere belangrijke steden in China (na Beijing en Shanghai), Hong Kong, Tianjin, Wuhan, Shenyang, Guangzhou, Harbin en Xi’an.

China heeft verschillende internationale luchthavens en vliegvelden in Peking, Shanghai en Hong Kong is de drukste van het land. Hong Kong Interantional Airport is ook een van de grote luchthavens in Azië.

Probeer onze gebruiksvriendelijke zoekmachine en ontvang verrassend lage prijzen vermeld op de huurauto in China.

Populaire bestemmingen

Nederlands