Autoverhuur China

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur China

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in China zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

China mini-gids

Autoverhuur China
Autohuur China

China is het grootste land in Oost-Azië (in de omgeving), en 3 grootste in de wereld – na Canada en Rusland. Er zijn in totaal 1,3 miljard inwoners (2009) – dat is ’s werelds meest bevolkte.

China wordt begrensd door de 14 landen en heeft kustlijn langs de Gele Zee, de Oost-Chinese Zee en de Zuid-Chinese Zee.

Het land heeft een gevarieerd landschap van vlaktes, bergen en bergketens, rivieren en woestijngebieden. Himalaya bergketen ligt in China, op de grens met Nepal. De hoogste berg ter wereld – de Mount Everest (8,850 m) – is gevestigd.

China heeft ook een wisselend klimaat – met voornamelijk gematigde klimaat in het noorden, tropische klimaat in het zuiden en moesson klimaat in de rest van het land.

De hoofdstad Peking is het land de tweede grootste stad (na Shanghai) en heeft 17,4 miljoen inwoners in de stadsregio.Beijing is de politieke en culturele centrum van China met een uniek cultureel erfgoed. Top toeristische bezienswaardigheden zijn de Grote Muur, Minggravene, Tiananmen poort die leidt naar het Imperial Palace gebied van de Verboden Stad. Olympische Zomerspelen in 2008 werd ook gehouden in Peking.

Andere belangrijke steden in China (na Beijing en Shanghai), Hong Kong, Tianjin, Wuhan, Shenyang, Guangzhou, Harbin en Xi’an.

China heeft verschillende internationale luchthavens en vliegvelden in Peking, Shanghai en Hong Kong is de drukste van het land. Hong Kong Interantional Airport is ook een van de grote luchthavens in Azië.

Probeer onze gebruiksvriendelijke zoekmachine en ontvang verrassend lage prijzen vermeld op de huurauto in China.

Autoverhuur bestemmingen