Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Beijing

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Beijing zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Beijing mini-gids

Autoverhuur Beijing
Autohuur Beijing

Beijing of Peking is in het verre noorden op de vlakte in het noorden van China, vandaar de naam die het kapitaal betekent het noorden.Beijing is over. 160 kilometer van de Bohai Bay. China’s hoofdstad heeft 7,2 miljoen inwoners in het centrum van de stad, en 10,3 miljoen met voorsteden. Beijing is het centrum van de Chinese weg en per spoor rail systeem met zich voordoen bij de Rusland, Mongolië en Noord-Korea de hoofdstad Pyongyang.

Beijing is beroemd om de Grote Muur en de Verboden Stad. Beide UNESCO World Heritage List. De Grote Muur was oorspronkelijk een verdediging, en verondersteld wordt ’s werelds grootste gebouwen. Het is 6000 km lang en tussen de 6 en 15 meter hoog. Muur werd voltooid tijdens de Ming-dynastie. De Verboden Stad werd gebouwd door de Ming-keizers in de jaren 1400, en was het keizerlijk paleis. Alleen de keizerlijke familie en de rechter toegang had. Beijing is ook bekend voor attracties zoals   Summer Palace.Tiananmen Square is een van de grootste rechthoekige gleuven. Dit is ook het Mausoleum van Mao Zedong.

De internationale luchthaven ligt 22 km ten noordoosten van de stad Chaoyang gebied