Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Moskou

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Moskou zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Moskou mini-gids

Moskou
Autohuur Moskou

Moskou is de hoofdstad en grootste stad in Rusland met meer dan 10 miljoen inwoners (2008).Dit cijfer maakt de stad ook de grootste stad in Europa. Moskou is gelegen in het westen van Rusland, tussen noord en zuid. Door de stad stroomt door de Moskouse rivier de Oka voldoet aan Europa’s grootste rivier de Wolga in het noorden. Moscow’s status als de hoofdstad werd gegeven aan St. Petersburg in 1712, maar Moskou was het terug in 1918.

Moskou staat bekend voor veel mooie gebouwen, met inbegrip van St. Basil’s Kathedraal met de kleuren en løkkuplene alsmede de zeven zusters die zijn kathedraal-vormige wolkenkrabbers. De stad is een cultureel centrum en een van de meest beroemde bezienswaardigheden is het Bolshoi Theater. De in Moskou, concertgebouwen, musea, circus en poppenspel zijn wereldberoemd. Een van de meest bezochte attracties is de fortificatie Kremlin en het Rode Plein, daterend uit de jaren 1400.

De belangrijkste luchthavens in Moskou Sheremetyevo International Airport, de luchthaven Vnukovo en Domodedovo International Airport. De laatste is het grootste in aantal passagiers en ongeveer 22 kilometer buiten de stad.