Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur San Jose

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in San Jose zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

San Jose mini-gids

Autoverhuur San Jose
Autohuur San Jose

San Jose is de hoofdstad van Costa Rica en heeft een centrale ligging, dicht bij de West Coast en de Stille Oceaan dan de oostkust en het Caribisch gebied.Het is gelegen in de vallei van Valle Central en het is ongeveer 50 km naar de westkust. San Jose behoort tot de provincie met dezelfde naam en is de grootste stad van het land. In 2007 woonden er ongeveer 335 000 inwoners van San Jose.

De natuur is rijk en vruchtbaar, en de stad heeft veel parken, waaronder Metropolitano Parque La Sabana is de grootste. Er zijn tal van musea in San Jose, met inbegrip van kinderen museum Museo de los Niño en exotische insecten museum Museo de Insectos de la Universidad de Costa Rica. Een van de meest beroemde gebouwen is het prachtige National Theatre uit 1897. Ongeveer een uur buiten San Jose is de actieve vulkaan Poás die een belangrijke attractie.

Tobias Bolaños International Airport ligt ongeveer. 8 km buiten de stad, en het duurt ongeveer 20 minuten te rijden naar de belangrijkste luchthaven Juan Santamaria International Airport.