Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ayia Napa

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ayia Napa zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ayia Napa mini-gids

Autoverhuur Ayia Napa
Autohuur Ayia Napa

Ayia Napa ligt aan de zuidoostelijke kust van Cyprus. Het is gelegen in het Cypriotische Famagusta district. 2700 inwoners leven in Ayia Napa.

Ayia Napa staat bekend als de grootste resorts van Cyprus, en is vooral bekend om haar hectische nachtleven in de zomer. Bijzonder populair is in Ayia Napa muziekgenres huis en garage.   Vóór 1974, Ayia Napa, een klein vissersdorpje met een paar honderd inwoners. Er is veel naar die stad, die is gebouwd rond een Venetiaans klooster, bestonden er ook in de Romeinse tijd te suggereren. Hier zijn de resten van een aquaduct. Main Street Makarios III Avenue loopt door de stad en naar de haven. Hier zijn de meeste restaurants en winkels. In het midden van de stad plein, Seferis Square, met de vissershaven van het centrum van Ayia Napa. Hier zijn een aantal tavernes. Bezoekers kunnen naar de zandstranden van Nissi Beach, Makronisos Grecian Bay Beach.

Larnaca International Airport is het ongeveer 36 kilometer van het centrum van Ayia Napa.