Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Limassol

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Limassol zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Limassol mini-gids

Autoverhuur Limassol
Autohuur Limassol

Limassol ligt op Cyprus ’s zuidkust, door Akriotiribukten.Limassol is de tweede grootste stad van Cyprus, en het land de belangrijkste zeehaven. Limassol heeft een bevolking van 161.000 inwoners (2001). Vanuit Limassol is de veerboot die zich voordoen bij Athene, Beiroet, Rhodos, Haifa en Port Said.

Limassol is opgetreden tussen de twee oude steden van Amathus en Kourion. De stad was in een periode van Oost-Romeinse Rijk zoals het genoemd werd Neapolis.Hier is een Venetiaans kasteel uit de 1100S. Limassol is het centrum van een wijn, en regelt Limassol wijnfestival elk jaar in september. In het najaar, de stad gastheer Cyprus rally en carnaval in februari of maart. Limassol heeft een lange culturele traditie van de vele musea en archeologische opgravingen.

Larnaca International Airport ligt op 50 kilometer van Limassol.