Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Billund Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Billund Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Billund Luchthaven mini-gids

Billund Luchthaven
Autohuur Billund Luchthaven

Luchthaven Billund (BLL) is de tweede grootste luchthaven in Denemarken. Het is gelegen op twee kilometer buiten Billund. De luchthaven heeft uitstekende busverbindingen, zowel via bussen en speciale bussen naar het vliegveld met directe verbindingen naar steden als Aarhus, Vejle en Horsens. Er is goede gelegenheid om een auto te huren en een auto service bedrijf kan ook de luchthaven.

In 2008 2.546.856 passagiers een bezoek aan de luchthaven. Vanaf medio 2009 is de luchthaven aangedaan door negen luchtvaartmaatschappijen, drie vliegen veel routes zijn Ryanair, Sterling, Cimber en SUN-AIR/British Airways.   Het is de meest populærere route is KLM jaar waarin de rekeningen voor de ongeveer 200 000 passagiers naar Amsterdam.

Billund heeft een nieuwe terminal in 2002, de oude die uitsluitend voor vracht. Onder de faciliteiten zijn tax-free, een aantal bijzondere en designer boetieks en vier verschillende cafes en restaurants. Billund Airport biedt een speciale gratis magazine dat naar buiten komt zes keer per jaar. Het uitzicht kan worden genoten op een balkon, gelegen op niveau drie.