Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Herlev

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Herlev zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Herlev mini-gids

Autoverhuur Herlev
Autohuur Herlev

Herlev is gelegen op het eiland van Zeeland in het Hoofdstedelijk Gewest – 9 km ten noordwesten van Kopenhagen, en is een leuke kleine suburbane gemeente met 26.600 inwoners (2009).
hoogste gebouw van Denemarken – Herlev Ziekenhuis – gelegen in deze gemeente. Hij verheft zich 120 meter boven de grond.

In Herlev zijn een aantal winkels, cafes en restaurants, alsmede het bank-, bibliotheek, kerk, bioscoop, ijsbaan hal en het zwembad. Er is ook een grote golfbaan in de buurt, en het bezoeken van maan Gammelgaard Cultureel Centrum, ziet u permanente en wisselende tentoonstellingen.

Net ten noorden van Herlev is Bagsvaerd Lyngby So So en waar kun je een kano huren of een tocht per boot – te nemen die vele dagelijkse vluchten heeft.

Van Herlev heeft goede openbaar vervoer verbindingen naar Kopenhagen (20 min. reis), en neemt het gemakkelijk naar de dichtsbijzijnde luchthaven – de luchthaven van Kopenhagen, Kastrup.