Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Kopenhagen Kastrup Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kopenhagen Kastrup Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kopenhagen Kastrup Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Kopenhagen Kastrup Luchthaven
Autohuur Kopenhagen Kastrup Luchthaven

Kopenhagen Kastrup Airport (CPH) is de grootste tuin van de lucht in de Scandinavische landen en de 17 grootste in Europa. Het is gelegen acht mijl ten zuiden van Kopenhagen en 24 km van Malmö in Zweden aan de andere kant van de Øresund brug.De eenvoudigste manier om het centrum van Kopenhagen is via de metro van de terminal drie. Er zijn ook regelmatig bussen. Acht verschillende autoverhuurbedrijven, de meesten van hen in de terminal drie, biedt huren van een auto.

19.715.451 passagiers bezocht de luchthaven in 2009. Kastrup bestaat uit drie terminals. De definitieve, terminal 3, het gebouw werd voltooid in 1999 en is de primaire aansluiting aan de SAS. Kastrup is een van de drie belangrijkste grondslagen voor SAS, alsmede voor Norwegian Air Shuttle, Cimber Sterling en transvia.com. Van Kastrup, een vliegtuig met 130 internationale bestemmingen.

De luchthaven heeft een uitstekend aanbod van winkels, met name van winkels en accessoires. Er zijn meer dan 20 verschillende cafes en restaurants. Het nieuw gebouwde Cophenhagen Hilton Airport Hotel is direct verbonden met de terminal drie met een overdekte keer.