Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Herning

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Herning zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Herning mini-gids

Autoverhuur Herning
Autohuur Herning

Herning – met een bevolking van 45.470 (2009) – is gevestigd in Midden-Jutland. De geografische ligging maakt de stad een belangrijk verkeersknooppunt, met een aantal van de belangrijkste wegen Jutland voldoen.

Herning grootste attractie is waarschijnlijk Herningsholm herenhuis uit 1579. Dit is ook Blichermuseet, die de beroemde dichter documenten Steensen Blichers Steen (1782-1848) het leven en werk. Er zijn ook diverse musea in de stad: Museum Herning, Herning Art Museum en het Deense fotografiemuseum.Van de sites die gericht zijn op kinderen, plezier hebben Baboon City centrum en de dierentuin Zoo Park-Jutland (ca. 12 km ten westen van het centrum) wordt genoemd.

Herning Airport ligt 5 km ten noordoosten van de stad, maar is nog niet gepland. Het is echter, twee drukke luchthavens binnen redelijke afstanden: Karup Airport (25 km van Herning richting Viborg), die deels is regelmatige verbinding met Kopenhagen – en 54 km van Herning is de grootste luchthaven in Denemarken tweede in: Billund Airport.