Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Karup Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Karup Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Karup Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Karup Luchthaven
Autohuur Karup Luchthaven

Karup Airport (KRP), gelegen tussen de steden van Herning en Viborg. Er zijn 24, 5 km van de Herning en 31,5 naar Viborg. Er zijn regelmatig bussen naar het vliegveld naar beide steden. Drie frimaer op de luchthaven biedt autoverhuur. Karup Airport is de vijfde grootste in Denemarken.

Karup Airport werd geopend in 1965. In 2008, 197.258 passagiers een bezoek aan de luchthaven. De luchthaven heeft momenteel 14 afvaarten per dag en wordt beheerd door Cimber Sterling. De meest populaire route van en naar Kopenhagen, met meerdere afvaarten per dag.

Onder de faciliteiten op de luchthaven Karup is een tax-free, een bistro, en vier vergaderzalen die gehuurd kunnen worden door middel van de bistro. De luchthaven staat bekend om een goede selectie van de moderne kunst hebben. De dichtstbijzijnde hotels liggen op ongeveer 20 km van de luchthaven in Herning.